Vælg en side

Info om Navnesko.dk

Navnesko.dk så dagens lys for første gang i oktober 2020.

Da jeg/vi for 10 år siden, blev beriget med vores først fødte søn, fik vi nogle sutter med navn på. Det har jeg alle dage syntes var genialt, og hvis jeg kunne lave noget ligende, uden at nogen andre også gjorde det, ville jeg slå til med det samme.

Jeg ejer og driver også virksomheden Nexo Denmark Aps, som primært designer og sælger ure. Og da jeg i efteråret 2019 beslutter, at købe en maskine hjem der skulle gravere bagkasser på ure, opstår tanken, at den måske kunne bruges til andet. Det skal dog siges, at jeg kort forinden havde designet en hue serie til Nexo, med logo på et stykke læder.

Der var ikke langt fra tanke til handling, og jeg bestille nogle sko hjem i sensommeren 2020.

Alle der har børn der går i institution ved hvilket kaos det kan være, at holde styr på ens ejendele, men med personlige sko, er der ikke længere tvivl.

Jeg vil iløbet af 2020/21 arbejde stenhårdt på, at skabe kendskab til Navnesko.dk, og sideløbende med dette vil jeg også produkt udvikle.

Har i ris og ros, er i altid velkommen til at skrive til mig.

Dbh. Martin

Kontakt Os

Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. 

Om:

Navnesko v. Nexo Denmark Aps.

Gl. Rønnevej 17A

DK3730 Nexø

Cvr: 34717869

Kontakt os

info@navnesko.dk

Tlf. 33445566 (hverdage 12-13)